Bir Rotayı Silmek

Bir rota üzerinde değişiklik yapabilmek için iki yöntem vardır. Şayet rotayı yeni oluşturmuş iseniz, düzenle butonuna tıklamanız gerekir. Mevcut bir rotayı yüklemeniz durumunda ise rota düzenleme ekranına otomatik olarak ulaşmış olursunuz.

Bir rotayı silmek:

Bir rotayı silmek için, silmek istediğiniz rotayı seçerek silme_simgesi.png simgesine tıklamanız yeterlidir.

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

0 Yorumlar

Yorum yazmak için lütfen oturum açın: oturum aç.
Bir Zendesk Hizmetidir