Rota veya rota grubunu silmek

Rota silmek

Rotalar sekmesi altında listelenir ve harita üzerinde yol çizgileriyle görüntülenir. Rota grubundan bir rota silindiği zaman aynı zamanda rota listesinden ve haritadan da silinir. Fakat logvrp veritabanından silinmez.

Bir rota, logvrp veritabanından da silinmek isteniyorsa, silme işleminden sonra Rota Grubunun kaydedilmesi gerekir.

Bir rotayı rota listesinden silmek için;

Yönetim panelindeki Sonuçlar sekmesi seçiliyken, "Düzenle" butonuna tıklayın.              

Düzenle butonuna tıkladığınızda Rotalar tabı görüntülenir.                                                                                          Resimde görüldüğü gibi silmek istediğiniz rotanın yanındaki "Bu rotayı silmek için basın" butonuna tıkladığınızda, seçmiş olduğunuz rota silinir.                                                               

Rota Grubunu silmek

Bu bölümü okumadan önce "Kavramlar" hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririz. 


Bir Rota Grubunu silmeniz durumunda, aşağıdakilerin logvrp veritabanında silineceğini dikkate almanızı isteriz: 

  1. Rota Grubu
  2. Rota Grubuna ait rotalar

Eğer Rota Grubunu logvrp veritabanından silmek istemiyor, sadece Rota Listesinde ve Harita üzerinde görünmesini istemiyorsanız, İşlemler menüsünden "Veri Temizle" sekmesine giderek "Sonuçları Temizle"yi tıklayın. Bu durumda rotalar görüntülenmez fakat logvrp veritabanından silinmez. 

Bir Rota Grubunu logvrp veritabanından silmek için: 

  1. İşlemler menüsünden "Veri Yükle"yi seçin.
  2. Rota Grubu Yükle ye tıklayarak, listeden silmek istediğiniz rota grubunun yan tarafındaki "Silmek için tıklayın" butonuna tıklayın.
  3. Karşınıza "Rota Grubunu silmek için Evet'e tıklayın" onay penceresi çıkar.
  4. Eğer Rota Grubunu silmek istediğinizden eminseniz, Evet diyerek silme işlemini gerçekleştirin.
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

0 Yorumlar

Yorum yazmak için lütfen oturum açın: oturum aç.
Bir Zendesk Hizmetidir