Sipariş veya sipariş grubu silmek

Sipariş silmek

Siparişler siparişler sekmesi altında listelenir ve harita üzerinde sembollerle görüntülenir. Sipariş grubundan bir sipariş silindiği zaman aynı zamanda siparişler listesinden ve haritadan da silinir. Fakat logvrp veri tabanından silinmez.

Bir sipariş logvrp veritabanından da silinmek isteniyorsa, silme işleminden sonra Sipariş Grubunun kaydedilmesi gerekir.


Bir siparişi Sipariş Listesindeki grid i kullanarak silmek için;

Yönetim panelindeki Siparişler sekmesi seçiliyken, silmek istediğiniz siparişin yanındaki "Silmek için tıklayın" butonuna tıklayın.                                                                                                                          

 

Sipariş grubu silmek

Bu bölümü okumadan önce "Kavramlar" hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririz. 

Bir İstasyon Grubunu silmeniz durumunda, aşağıdakilerin logvrp veritabanında silineceğini dikkate almanızı isteriz : 

  1. Sipariş Grubu
  2. Sipariş Grubuna ait siparişler

 Eğer Sipariş Grubunu logvrp veritabanından silmek istemiyor, sadece Sipariş Listesinde ve Harita üzerinde görünmesini istemiyorsanız, İşlemler menüsünden "Veri Temizle"  sekmesine giderek "Siparişleri Temizle"yi tıklayın. Bu durumda siparişler görüntülenmez fakat logvrp veritabanından silinmez. 

 Bir Sipariş Grubunu logvrp veritabanından silmek için: 

  1. Siparişler seçiliyken "Yükle" butonuna tıklayın.
  2. Listelenen Sipariş Gruplarından, silmek istediğiniz Sipariş Grubununa ait "Silmek için tıklayın" butonuna tıklayın.
  3. Karşınıza "Sipariş Grubunu silmek için Evet'e tıklayın" onay penceresi çıkar.
  4. Eğer Sipariş Grubunu silmek istediğinizden eminseniz, Evet diyerek silme işlemini gerçekleştirin.
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

0 Yorumlar

Yorum yazmak için lütfen oturum açın: oturum aç.
Bir Zendesk Hizmetidir